Pályázatok

Garancia

Garancia

A RAPID LOGISTIC KFT. műanyag ablakok és ajtók szavatossági idejét a magas fokú automatizálás és precíz mérnöki tervezés alapozza meg.  Kizárólag minőségi – túlnyomó részben német – alapanyagokból készülnek termékeink, ezért bátran vállalunk a szavatosságot, amit a jogszabályoknak megfelelően alakítottunk ki. Ön bízhat a RAPID LOGISTIC KFT. minőségben!

A termékeink időszakos karbantartás mellett a szavatossági időn túl hosszú évtizedekig stabil működést biztosítanak. Kérem érdeklődjön az ablak beépítését végző RAPID LOGISTIC KFT. partnerénél a tervszerű megelőző karbantartásról.

Szavatosság érvényesítése

A gyártó az önállóan értékesített nyílászárók elemeire (üveg, vasalat, tok, szárny) az átvétel időpontjától számítottan 1 év jótállási és 5 év szavatossági időt vállal (csak az értékesítés országában érvényesíthető).
Az átvétel időpontjának a gyártó a Szállítólevél dátumát érti.
A jótállási jogokat a nyílászárók tulajdonosa a viszonteladóval vagy a gyártóval szemben közvetlenül érvényesítheti.

Amennyiben a nyílászáró lakás, vagy lakóépület alkotórészeként, beépítve kerülnek megvásárlásra, úgy a vevő az átadás-átvételi eljárás befejezésének időpontjától számított három évig az építési-szerelési munka tényleges elvégzőjével (vállalkozó, kivitelező) szemben fordulhat jótállási igényével a Ptk.248.§ és a 181/2003. (XI.5.) Kormányrendelet szabályozására figyelemmel.
A beépítés esetleges hiányossága, vagy annak szakszerűtlensége a jótállási vagy szavatossági igény gyártóval szemben való érvényesíthetőségét kizárja.
A szerkezetek külsérelmi nyomaira, valamint hiányzó tartozékokra megrendelő által történő átvételt követően gyártó nem vállal felelősséget, ilyen jellegű reklamációkat az átvétel pillanatában a szállítólevélen fogadjuk el.

Reklamációt csak írásban, a termék azonosítását szolgáló bizonylatokkal (szállítólevél, számla, teljesítmény nyilatkozat, fotó) fogadunk el!

A beépítési, használati, és kezelési útmutatót kérje hivatalos forgalmazóinktól!
A termék gyártói védőfóliázását átvételtől számított 2 héten belül el kell távolítani!

Reklamáció bejelentése

Reklamációt csak írásban, a termék azonosítását szolgáló bizonylatokkal együtt fogadunk el! Ezek az alábbiak:

  • Szállítólevél
  • Számla
  • Teljesítmény nyilatkozat
  • Fotó

A bejelentő lap letöltése.

Használati útmutató PVC nyílászárókra.

Kérjük, hogy a garanciális problémával keressék a legközelebbi RAPID LOGISTIC KFT. viszonteladó partnerünket!