Pályázatok

Smart Slide

Műanyag ajtók

Aluplast Smart Slide

A SMART-SLIDE tolóajtók egy új generáció a toló teraszajtók területén, melyeket elsősorban a kiváló műszaki tulajdonságok és a könnyű kezelhetőség jellemez.

A szerkezet nagy tömítettsége

Az intelligens tolóajtó egy új megoldás a tolóajtók / ablakok szegmensében. Kiváló megoldás mind családi házak, mind közművesített épületek esetében, ahol a könnyű kezelhetőség és megbízhatóság elvárás a teraszajtóktól. A műszaki megoldások átgondolt kombinációja révén a SMART-SLIDE nagyon jó eredményeket ér el a légáteresztőképesség, a szélnyomással szembeni ellenállás és a vízzárósági vizsgálatok terén. Mindez a szárny megfelelően illeszkedő kerületi tömítéseinek köszönhetően, amelyek a fogantyú elfordításával keresztirányban, a teljes kerület mentén rányomódnak a keretre. Az oszlop területén található reteszelési pontok szintén nagy tömítettséget biztosítanak.

Egyszerű kivitelezés

A SMART-SLIDE tolóajtók maximális méretei az A sémában 3000 x 2400 mm fehér színben, felosztásuk lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus.

A szárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibásműködtetés lehetősége – a mindennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók. Ezen túlmenően a Multifalz technológiát alkalmazó profilok felépítésének köszönhetően opcionálisan alkalmazható az üvegtáblák ragasztási technológiája, amely lehetővé teszi a teljes szerkezet nagyobb merevségét.

A 70 mm-es szárnymélység és a 140 mm-es keret az új intelligens tolóajtónak sokrétű alkalmazási lehetőséget kínál a felújítás területén is.

Aluplast Smart Slide tolóajtó
Aluplast Smart Slide tolóajtó

Komfortosság

Az innovatív zárómechanizmus egyszerű és intuitív működtetést tesz lehetővé (lásd a videót), hasonlóan a HST típusú emelő- és tolóajtóknál alkalmazott megoldásokhoz. A speciális ablakvasatok biztosítják, hogy a szárny a reteszelést követően szabadon és a legkisebb ellenállás nélkül csússzon a kocsikon a szerkezet nem nyíló részéhez képest. A reteszelő mechanizmus lehetővé teszi a szárny finom bezárását a keretben, és ezáltal a tolóajtó könnyű működtetését biztosítja.

https://youtu.be/dCeuqgDDugI

Paraméterek

  • Tok beépítési mélység: 140 mm
  • Szárny beépítési mélység: 140 mm
  • Üveg: maximum 4/14ar/4/14ar/4 ug=0,6 w/m2k (40 mm)
  • Siegenia aubi vasalattal készül
  • Rejtett vasalatrendszer
  • Csak „ A” sémában gyártható
  • Minimum méret: 1900 x 1700 mm
  • Maximum méret: 3000 x 2400 mm